Om oss

Junior Paintball Kalmar är ett nytt koncept (nåja vi är nu inne på sjätte säsongen) för de lite yngre paintballspelarna. Vi var först i Sverige med att ha bana inriktad endast till de yngre. Vi tror inte på kombinationen barnkalas och svensexa i samma miljö. Våra markörer, eller bössor som barnen kallar dom, är fjäderdrivna. Detta tillsammans med mindre paintballkulor gör anslagskraften mindre. Med andra ord, det gör inte lika ont som "vuxenpaintball". Bössorna är att likställa med NERF.

Hos oss i Vedby kan du ge dina barn ett kalas utöver det vanliga. Våra instruktörer är inte bara skickliga på sitt jobb, dom har precis lika roligt på kalaset som dina barn. Tillsammans har dom över 50 års erfarenhet av paintball.

Det är inte bara barn som spelar hos oss. Vuxna har minst lika roligt. Familjefejder avgörs med fördel hos oss på JPK. Barn mot vuxna brukar vara en populär variant.

 

Nu för tiden har vi tillgång till fler anläggningar. Bussamåla, Nybro, Borgholm och Emmaboda är några av de vi samarbetar med.

I Nybro kan ni som är lite äldre, 15 år och uppåt, spela paintball med "vuxenmarkörer"

Bussamåla, mellan Vissefjärda och Påryd, är en upplevelse utöver det vanliga.

Kontakta oss för mer info-